(Android/iOS) PickCrafter - rafinovaná hra v režime nečinnosti nekonečný hack na mince
Feb 11, 2022 18:27:53 GMT -6
Post by coldiatobarpu on Feb 11, 2022 18:27:53 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ PickCrafter - rafinovaná hra v režime nečinnosti ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PickCrafter - rafinovaná hra v režime nečinnosti IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečný hack na mince ▞▞▞
▞▞▞ PickCrafter - rafinovaná hra v režime nečinnosti 2022 version ▞▞▞
je to debilina
PickCrafter - Idle Craft Game Simulation hjd
Ahoj vývojári...viete, aká je táto hra naozaj dobrá, ale keď ju ukončím a vrátim sa k nej, znova sa nastaví na 0 a je to na hovno...
PickCrafter - Idle Craft Game Simulation hjd
Je to tak nudné, som dieťa a túto hru som dostal a myslel som si, že by to bolo niečo podobné môjmu minecraftu, ale nie, je to nudná hra, všetko, čo som urobil, bolo klepnúť na obrazovku a získať hru tak zábavnú, že by ste túto hru nemali dostať!! !!!!!!!!!!
Zábavné, ale po chvíli nudné
Sťahujem a odinštalujem to od svojich 7 rokov a myslím si, že je to dobré, ale vždy sa to opakuje
Naozaj zlé upozornenia, odosiela vibrácie, ktoré sú nepríjemné v online triede, keď sa pokúšate robiť veci, ale dobrú hru
Vajn hra na oddich
Je to naozaj dobrá a zábavná hra, ale jej stiahnutie chvíľu trvá alebo aspoň mne to trvá dlho.
Minul som peniaze na hru a kúpil som takmer všetky tipy a vrátil som len 1. Opravte prosím
Nie, nemôžem ani poraziť čarodejnicu, ktorej som nalepoval tvary a je to príliš rýchle, ako keby som to poklepal a ona ako IM OUTA TU, tak urobte lepenie tvarov pomalšie
Dá sa
Preferoval som to viac, keď to bolo jednoduchšie, bez bossov, lepší crafting, žiadne truhlice a všade okolo lepší výber, škoda, že sa hra zmení na horšiu.
Toto je jedna z najlepších mobilných hier, aké som kedy hral! Mali by ste vyskúšať túto skvelú hru!
Hral som to celkovo 5509 hodín. Môj názor: Páči sa mi to
Je to zábavná hra, naozaj ju milujem, ale nemôžete si uložiť svoj postup Stiahol som ju 3-krát a musel som ju reštartovať, urobím z toho spor, ak si vytvoríte systém ukladania
duper
Automatické kliknutia sú zábavné
upraviť recenziu, samotná hra je ÚŽASNÁ! Ale ide o to, že to necháš afk pre teba. je to len čakanie na určité množstvo položiek. bolo by skvelé, keby existoval príbehový režim alebo niečo, čo by hráčov prinútilo viac hrať hru, než len nečinne ťažiť.
Úžasné Pamätám si, že som to hral pred mesiacom a nič sa nezmenilo na tej istej hre, ktorú poznám a milujem
Táto hra je dokonalá, ak potrebujete čas na to, aby ste si ju prešli, počas hrania sa náhodne nezobrazujú žiadne reklamy, ak nie nejaké, a reklamy si vyžaduje len na získanie niečoho navyše, keď sa snažíte niečo získať. A zvyšok hry je taký jedinečný a má toľko rôznych vecí, ktoré môžete odomknúť a robiť. Toto je úžasná hra.
Táto hra nie je zlá @sophie Vytvorte mapu uv candy požičiavajte pls😢🐱mám zle Ale dávam to 2Prečo musia robiť túto hru divnou, ale Dokážu vytvoriť mapu krajiny so sladkosťami Možno by mohli alebo nie To by byť dobrí Možno sa takto zbláznia To by bolo dobré super super super super Mal by som povedať double cool, takže to nikto ani nevie Ak niekedy urobia dobré mapy, ale páči sa mi 1 na Xbox 1, aj keď si myslím, že je to tak 234 toľko dávam, aj keď možno musí
Získanie plazmy alebo čohokoľvek iného namiesto slnečného kameňa v slnečnom biome trvá naozaj dlho
Aaaaaaah prečo toto egsistuje
Vyberte si Crafter
Lep's World Z Arcade hmsb
Upozornenie: Neuloží sa. Hlavne kto má miliardu tipov. Môžete zúriť kvôli jednému, ktorý nemôže zachrániť
Ďalší bezduchý klikár, ktorý sa snaží predstierať, že je niečo iné ako bezduchý klikák.
Hra sa mi páčila pred veľkou aktualizáciou, keď robenie vecí trvalo menej času, pretože teraz je zdanlivo nemožné získať čo i len jeden predmet.
Čarodejnica v červenom ma úplne stratila. Odstránená hra. Vývojár hrá svoje vlastné hry s tými, ktorí im dávajú zlé recenzie 😉
Táto hra má všetko! Reklamy, oneskorenie a hlasné zvuky! 0 hviezdičiek, keby som mohol!
Nechápem, ako môžete vyrobiť veci na použitie a potom jednoducho zmiznú. Aký to má zmysel, ak sa chystáte znemožniť použitie.
Milujem túto hru, je úžasná, ale druhý deň som si musel resetovať telefón a stratil som všetok svoj postup Mal som veľa legendárnych tipov, neodstraňujte túto hru, ak máte veľký pokrok
Dobrá hra, len škoda že sa nedá hacknut inak odporúčam
Toto je úžasné! jediná vec, ktorá sa mi nepáči, sú všetky nákupy v hre.
Táto hra ma na chvíľu bavila. Po chvíli to začalo byť nudné
PickCrafter - Idle Craft Game உருவகப்படுத்துதல் jnb
Veľmi pekná hra!
V dobrom slova zmysle sa mi páčia hry s klikaním, páči sa mi, že hra pokračuje v dobrej práci
Je to skvelá hra. S mojou sestrou si to z času na čas radi zahráme. Nehráme ju tak často ako kedysi, ale je to ideálna hra na hranie, keď sa nudíte, nemáte čo robiť a chcete si len oddýchnuť.
Super hra mislel som ze to bude hovadina
Táto hra bola úžasná. Skvelá grafika, skvelá fyzika a páči sa mi skutočnosť, že existujú nové rudy ako zafír a že môžete vyrábať predmety, ktoré nemôžete v normálnom minecraftu. Mal som túto hru, keď som mal 7 rokov, a odinštaloval som ju. Túto hru som hľadal celú večnosť. Teraz mám 10. Úžasný vo všetkých smeroch.
Dobre
Toto je najlepšia pikaxe hra čo som hral sťahujte
Pýtalo sa ma, či chcem získať reklamu na zdvojnásobenie odmeny, povedal som, že nie, aj tak to prehralo. Vôbec nie pekné.
Hra sa mi páči, ale mal som všetko a dokonca som si to uložil na facebook. a stále som musel reštartovať. Opravte to
Dobrá zábava, baví ma neprítomné ťukanie a zbieranie dostatku vecí na získanie rôznych predmetov
Chcel by som dať 0 hviezdičiek, ale nemôžem. Keď používate vŕtačku, nemôžete použiť krompáč, ak nie je nainštalovaný, prepáčte
Nemôžem ísť do ďalšieho boomu to povedal najnovší biom
Je to ako minecraft a mám naozaj rád mincraft a naozaj ma baví, ale keď som ho archivoval, musel som reštartovať svoj postup a vtedy ma to začalo nudiť a vymazal som ho
NEMÍNAJTE SKUTOČNÉ PENIAZE NA TÚTO HRU. NÁKUPY V OBCHODE VÁS NÁPOČTUJÚ, ALE POTOM SPÔSOBÍ HAVÁRIE HRY A NEZÍSKATE NIČ.
Najrealistickejšia hra akú som kedy videl. Dobrá práca, epické hry!